Chelsea prodaje osmoricu da bi kupio dvojicu!

Sakuplja se novac

Chelsea prodaje osmoricu da bi kupio dvojicu!

E. Škorić
Teme:

Londonski Cheslea nakon Tima Wernera želi dovesti još dva sjajna nogometaša, no neophodno mu je oko 175-180 miliona eura.

Plavci su već dogovorili prelazak Wernera iz Leipziga, a naredne dvije želje su lijevi bek Leicestera Ben Chilwell (23) i ofanzivni vezni Bayer Leverkusena Kai Havertz (21).

Chilwell je oduševio igrama u dresu Lisica i njega prate svi velikani engleskog nogometa, dok je Havert, za kojim lude Bayern i Manchester United, u dresu Apotekara ove sezone na 40 mečeva ukupno dao 16 golova i dodao 9 asistencija.

Smatra se da će Chelseaju biti potrebno oko 175-180 miliona eura za realizaciju tih transfera, a novac u Londonu planiraju da zarade prodajom osmorice nogometaša.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, na transfer listi su Michy Batshuayi, Tiemoute Bakayoko, David Zappacosta, Victor Moses, Ross Barkley, Van Ginkel, Emerson i Mario Pašalić.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi