Chelsea već ima ponudu kada je u pitanju zamjena za Hazarda, a ona je više smiješna nego realna

Bivši igrač Stokea se našalio

Chelsea već ima ponudu kada je u pitanju zamjena za Hazarda, a ona je više smiješna nego realna

Chelsea je jučer i zvanično ostao bez najboljeg fudbalera Edena Hazarda koji je za više od 100 miliona eura prešao u Real Madrid.

Navijači Plavaca su pali u očaj jer je Belgijanac napustio klub, a novi fudbaleri neće moći biti dovedeni zbog zabrane koju je izrekla FIFA.

Svjetlo na kraju tunela za londonski klub ponudio je nekadašnji fudbaler Stoke Cityja Jonathan Walters. On se nudi Plavcima, a glavna reklama mu je ta da je već jednom bio najbolji igrač Chelseaja na utakmici, iako nikada nije igrao za ovaj klub.

Hoćemo reći to da je u januaru 2013. godine, u susretu Chelseaja i Stokea, Walters postigao dva autogola i promašio penal. Chelsea je tada pobijedio 4:0. Upravo na taj meč Walters je posjetio navijače Plavaca.

"Sad kad je Eden Hazard otišao, ako trebate golove od nekoga ko je već zabijao za vass, mogli biste me privoliti", napisao je Walters preko Twittera.

Naravno, u pitanju je šala koja se možda i ne sviđa u ovim trenucima navijačima Chelseaja kojima nije ni do čega obzirom da se pretpostavlja kako bi klub mogao imati sezonu za zaborav.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je u pitanju sam Walters, radise o Ircu koji je za svoju reprezentaciju odigrao preko 50 utakmica i postigao 14 golova. Osim za Stoke, u karijeri je između ostalog igrao za Bolton, Hull City, Chester, Ipswich i Burnley u kojem je na kraju i završio karijeru.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti