Chelsea već ima zamjenu za Contea
Foto: EPA

Italijan odlazi na kraju sezone

Chelsea već ima zamjenu za Contea

Midhat Šljivak

Londonski Chelsea narednog ljeta bi mogao napustiti klupu Chelseaja.

Italijanski stručnjak je u prvoj sezoni sa Plavcima osvojio titulu prvaka Engleske, ali ove sezone su stvari po ovaj tim mnogo lošije i oni će do kraja sezone voditi veliku bitku za plasman u Ligu prvaka.

Vrlo lako bi se moglo desiti da Conte napusti Chelsea na kraju sezone. O tome se odavno priča, a rukovodstvo tima sa Stamford Bridgea počelo je tražiti njegovu zamjenu.

Navodno, novi menadžer aktuelnog prvaka Premiershipa trebao bi postati Diego Simeone. Sjajni 47-godišnji stručnjak već je sedmu godinu na klupi Atletica sa kojim je imao odlične rezultate, ali došlo je do zasićenja i Argentinca bismo od ljeta mogli gledati na klupi Plavaca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se tiče Contea, on će se vjerovatno vratiti u Italiju. Povezuje se sa poslom u Milanu, no još uvijek nema konkretnih ponuda.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti