Šta se dešava u Londonu: Chelsea vodio do sudijske nadoknade, a onda WBA sve šokirao

Stigli do preokrata

Šta se dešava u Londonu: Chelsea vodio do sudijske nadoknade, a onda WBA sve šokirao

E. Čaušević

Chelsea i WBA trenutno igraju utakmicu 30. kola Premiershipa.

Na Stamford Bridgeu smo u prvom poluvremenu vidjeli nevjerovatan meč i preokret gostujućeg tima.

Chelsea je poveo u 27. minuti kada je Pulišić zabio gol nakon što je Alonso pogodio stativu iz slobodnjaka.

No, samo dvije minute kasnije domaći su ostali s igračem manje jer je drugi žuti, odnosno crveni karton dobio Thiago Silva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako se očekivalo da će Plavci na odmor s rezultatom 1:0 WBA je napravio nevjerovatan preokret u sudijskoj nadoknadi prvog dijela.

Junak gostiju je Pereira koji je zabio dva gola. Pereira je prvo u drugoj minuti nadoknade poravnao na 1:1, a taj gol pogledajte OVDJE. Samo dvije minute kasnije bilo je 1:2 na semaforu, a gol je ponovo zabio Pereira i to pogledajte OVDJE.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BBB25
Dešava se to da su sudije u Engleskoj totalni kreteni. Ako je ono crveni za Silvu onda je isto tako penal za Chelsea nad Wernerom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi