Werner htio duže ostati na treningu, ali Tuchel mu nije dao: "Ako žena ne želi na večeru s tobom..."

Objasnio zašto

Werner htio duže ostati na treningu, ali Tuchel mu nije dao: "Ako žena ne želi na večeru s tobom..."

E. Čaušević

Timo Werner se ne nalazi u najboljoj formi u posljednje vrijeme i muku muči kada je u pitanju postizanje golova.

Werner se našao na meti ismijavanja zbog nevjerovatnog promašaja na meču Njemačke i Sjeverne Makedonije u kojoj je njegova selekcija doživjela senzacionalan promašaj.

No, Werner je bio taj koji je obilježio meč jer je promašio zicer. On se već vratio u Chelsea gdje je trenirao sa svojim timom i jasno je koliko ga je potreslo sve to što ne postiže golove tako lako kao u Leipzigu.

Thomas Tuchel je otkrio da je Werner nakon treninga htio da duže ostane na terenu kako bi vježbao završnice pred golom, ali mu on to nije dozvolio.

"Prije svega to je bio loš pas Gundogana i na taj način ja to gledam. Jučer sam vidio na treningu da želi dodatno da trenira bez ekipe. Nisam mu dao i rekao sam mu da mu to ne treba jer zna kako da postiže golove još od svoje šeste godine. Rekao sam mu da se ne brine i da će to doći", kaže Tuchel i nastavlja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako žena ne želi da ide na večeru s tobom ne možeš da je natjeraš na to. Moraš se malo strpiti i možda ćete nazvati. Zato, golovi će sigurno doći".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi