Chelsea želi dovesti Zinedinea Zidanea kao zamjenu za Maurizija Sarrija
Zidane je bez posla nakon što je na kraju proše sezone napustio Real Madrid

Plavci u opasnosti da ostanu bez Lige prvaka za narednu sezonu

Chelsea želi dovesti Zinedinea Zidanea kao zamjenu za Maurizija Sarrija

S. Pašalić

Maurizio Sarri je nakon visokog poraza od Manchester Cityja od 6:0 izgubio povjerenje uprave i navijača.

Chelsea u posljednjih pet utakmica u Premier ligi ima tri poraza, a posljednji poraz protiv Cityja je bio jako bolan. Sve je to dovelo do toga da je Chelsea sada pao na šesto mjesto na tabeli pa se upalio crveni alarm na Stamford Bridgeu.

Kako pišu engleski mediji Plavci su spremni da angažuju Zinedinea Zidanea kao svog novog menadžera. Zidane je trenutno bez posla nakon što je na kraju prošle sezone napustio Real Madrid.

Postoji velika spremnost uprave Chelseaja da dovedu Zidanea, a navodno bi već ove sedmice trebali napravit prvi potez. Osvajanje Lige prvaka tri godine zaredom su nešto što Zidanea stavlja u vrh liste trenera koje bi Plavci željeli dovesti kao zamjenu za Sarrija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

46-godišnji Francuz je trenutno bez posla i vjerovatno bi pristao da preuzme tim sa Stamford Bridgea, a sada je sve na upravi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Zidane da bude Romanov cuko i igračka... I don't think so...
1 6
Mele
Ne serite, kada je dosao na klupu Reala, Perez mu je dao 1.5miliona platu, nakon osvajanaja lige prvaka dao mu platu 6, pa na kraju 10 miliona eura.Nije on bio tako tvrd orah na pocetku, svakako sa titulama da je trazio veca prava i vece pare.Transfer nije mogao da kontrolise i digao je sidro,kao pobjednik.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi