Jad i čemer slavnog kluba: Ovih pet igrača je plaćeno 200 miliona i na terenu ne znaju šta rade

Bruka evropskog velikana

Jad i čemer slavnog kluba: Ovih pet igrača je plaćeno 200 miliona i na terenu ne znaju šta rade

Admin Čaušević
Teme:

Bez obzira što su potrošili više od 600 miliona eura na igrački kadar u Chelseaju imaju katastrofalnu sezonu. Pokazuju to i određena ponašanja igrača evropskog velikana tokom utakmice kao što je to bio slučaj protiv Brighton. 

U subotu je Brighton pobijedio Chelsea sa 1:2 na Stamford Bridgeu i to poslije preokreta nakon što su popularni Galebovi dominirali od početka do kraja susreta.

Izabranici Franka Lamparda su izgledali totalno pogubljeno na terenu, a vodeći gol Conora Gallaghera je bio samo splet sretnih okolnosti nakon što se lopta odbila od kapitena gostiju Lewisa Dunka.

Smjena Grahama Pottera i imenovanje Franka Lamparda kao privremeno rješenje nije donijela ništa dobro i ekipa izgleda još lošije.

Situacija u kojoj petorica igrača Chelseaja djeluju totalno izgubljeno i ne znaju šta rade na terenu najbolje oslikava trenutni haos u londonskom klubu.

Golman Kepa koji je plaćen 80 miliona je objašnjavo stvari Fofani(80 miliona) te Chalobahu i Zakariji kada im se priključio Sterling(60 miliona).

Oglasi

Dakle, petorica igrača na koje je potrošeno više od 200 miliona eura su na terenu izgledali totalno pogubljeno i primjenjivali su neku svoju taktiku.

[twitter]https://twitter.com/CFCDUBois/status/1647255385747730434[/twitter]

Možda je i priča oko Chelseaja od dolaska Todda Boehlyja najbolji pokazatelj da novac ne kupuje sreću.

Boehly je uhvaćen kako se i raspravlja sa nezadovljnim navijačima što je jasan znak da na Stamford Bridgue stvari definitivno ne funkcionišu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Potrošio je američki tajkun silan novac na dovođenje novih igrača, a daljnja ulaganja su neminovnost ukoliko želi da vrati Chelsea u vrh engleskog, a zatim i evropskog fudbala.

Prije svega morat će se pobrinuti da angažuje dovoljno sposobnog trenera. Kao prvi kandidat za stalno rješenje se već neko vrijeme spominje Julian Nagelsmann.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Novinarcicu, malo vise postovanja za VELIKANA..nije ovo MALI JADNI AR567AL..ljudi imaju 2 LIGE SAMPIONA..
2 0
user1625662227
Za Kepu se ne bih složio, barem što se tiče ove sezone. Toliko zicera je skinuo, jedini njeg problem je što nije autoritet kao Mendy ili nekad što je Cech bio u Chelsiju. Štoperi i bekovi ga ne doživljavaju za ozbiljno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi