Ponor uzima danak: Chicharito prošle godine šokirao svijet naglom starošću, sada je stanje još gore!

Legendarni Meksikanac

Ponor uzima danak: Chicharito prošle godine šokirao svijet naglom starošću, sada je stanje još gore!

Admin Čaušević

U maju prošle godine fotografije Javiera Hernandeza su obišle svijet pošto je Meksikanac naglo ostario i praktično svi ljubitelji fudbala su se pitali šta mu se desilo.

Hernandez je prilikom fotografisanja za klupske dresove u maju 2022. godine izgledao mnogo starije nego što zapravo jeste.

Promjene na licu ovog bivšeg napadača Real Madrida i Manchester Unitedu u odnosu na 2020. godinu su bile i više nego evidentne.

Ubrzo nakon toga legendarni Meksikanac je govorio o razlozima svog ponora i teško psihičko stanje je ostavilo na njega traga. 

"Nisam htio da to znaju, ali da, to su dva bića koja najviše volim u svom životu. Volio bih da su stvari drugačije jer je jako teško biti daleko od svoje djece. Nisam to pokazivao, ali ove dvije godine ljudi su stalno pričali kako sam loš otac iako o tome pojma nemaju. Javno ništa nisam objavljivao, a oni zaključuju da li sam dobar otac ili ne", rekao je Chicharito tada te nastavio.

Oglasi

"Doživio sam mnogo boli i patnje. Nisam htio da oni znaju za to jer ih najviše volim na svijetu. Nisam bio partner kakav sam trebao biti niti sam bio otac kakav sam htio da budem. Nisam bio pravi prijatelj ni ljudsko biće kako sam trebao".

Skoro 18 mjeseci kasnije situacija nije ništa povoljnija, šta više izgleda još gore za ovog 35-godišnjaka.

Meksikanac je u međuvremenu ostao i bez kose

Ponor je počeo uzimati danak, a osim na kožu sve se odrazilo i na kosu koja je počela da opada pa je primoran da se šiša na kratko. 

Fotografija nastala prilikom snimanja jednog intervjua je također zabrinula njegove fanove i jasno je da se nešto dešava sa nekada odličnim napadačem.

Inače, nekada sjajni golgeter se trenutno oporavlja od teške povrede pucanja križnih ligamenata i činjenica da ne igra sigurno na njega ostavlja traga. 

Odavno je otpisan i u reprezentaciji Meksika. Tačnije u El Triju ga nema već nekoliko godina i to zbog skandala kada je doveo prositutke u hotel pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Oglasi