Chiellini: Balotelli oprosti, pogriješio sam
EPA

Palo pomirenje

Chiellini: Balotelli oprosti, pogriješio sam

Palo je pomirenje između Giorgija Chiellinija i Marija Balotellija.

Autobiografska knjiga koju sprema defanzivac Juventusa izazvala je veliki publicitet i prije nego što je službeno izašla, i to ponajviše zbog dijela u kojem je Chiellini govorio o Balotelliju.

Chiellini je s Balotellijem sarađivao u reprezentaciji i opisao ga je kao negativnu osobu koja nema poštovanja prema ostalim saigračima, a to sadašnjem napadaču Brescije nije najbolje sjelo, pa su uslijedila prepucavanja.

Ipak, jučer su se sastali u jednoj TV emisiji i izgladili sve.

"Razmišljao sam da li da stavim kritike, ali da ne kažem ništa ružno. To mi se onda činilo neiskrenim. Preuzimam odgovornost, napravio sam grešku. Trudit ću se da učim na vlastitim greškama", rekao je Chiellini, kojem je Balotelli oprostio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Iako si mi zabio nož u leđa, i dalje te volim. Ovo je prvi put da si ti pogriješio, a ne ja. Iskreno, nisam očekivao takve riječi od tebe. Ja nisam negativna osoba, stalno se šalim", dodao je Balotelli.

Fudbaler Juventusa je obećao da će Balotelliju poslati svoju knjigu, na što mu je ovaj odgovorio da prethodno istrga stranice na kojima je govorio o njemu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi