Balotelli: Zlatan je rekao da nisam dovoljno dobar, pa Raioli poručio da sam bolji i od njega

Govorio o vremenima u Interu

Balotelli: Zlatan je rekao da nisam dovoljno dobar, pa Raioli poručio da sam bolji i od njega

E. Škorić

Mario Balotelli prisjetio se probe u Interu i provg susreta sa Zlatanom Ibrahimovićem.

29-godišnji napadač u početku je ostavio slab dojam na Ibrahimovića, ali onda je švedski napadač svom agentu, Mini Raioli, poručio da je Super Mario bolji čak i od njega i da ga mora potpisati u svoju agenciju.

"Kao mladi igrač gledao sam prema Zlatanu i divio mu se, ali on mi je rekao da nikad neću trenirati s prvom momčadi. Zlatan mi je rekao da nisam dovoljno dobar da igram za Inter", prisjetio se Balotelli.

"Nešto kasnije je otišao kod Raiole i rekao mu da me potpiše jer sam bolji od njega", dodao je Balotelli, koji je za Inter odigrao 86 utakmica, a zatim potpisao za Manchester City.

Sada igra u rodnoj Bresciji, no dok je igrao u inostranstvu, htio je da se vrati u Italiju zbog Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bio bih jako sretan u Napoliju i ozbiljan sam zbog toga. Moja kćerka navija za Napoli. Iako mi je San Siro najljepši stadion, posebno je igrati u Napoliju", dodao je Italijan koji ima ugovor s Brescijom do 2022. godine, ali se u posljednje vrijeme spominje da bi mogao otići.

La Gazzetta dello Sport tvrdi da je u opticaju odlazak u Gaalatasaray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi