Chiellini napravio haos u Napulju jer je otkrio šta je Higuain izjavio kada je stigao u Juventus

Dosta toga objavio u svojoj autobiografiji

Chiellini napravio haos u Napulju jer je otkrio šta je Higuain izjavio kada je stigao u Juventus

E. Čaušević

Defanzivac Juventusa, Giorgio Chiellini, objavio je nedavno autobiografiju koja je izazvala veliku pažnju italijanske javnosti.

Chiellini je govorio o mnogim stvarima koje su mu se dešavale kroz karijeru, a dosta otvoreno pisao je i saigračima koje je imao u Juventusu i reprezentaciji Italije.

Ovaj put u centru pažnje našao se dio o Gonzalu Higuainu koji je na ljeto 2016. godine stigao u Juventus iz Napolija. Za Napolitance to je bila izdaja koja argentinskom napadaču sigurno nikada neće biti oproštena.

Chiellini je otkrio kako se Higuain ponašao kada je stigao u Juventus, a ono što je Higuain tada rekao se sigurno neće svidjeti navijačima Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je sjajan igrač koji puno traži, ali i puno daje. Uvijek želi da osjeća neku sigurnost oko sebe. Volim njegov latino karakter i kao prijatelj je odlučan. Sjećam se kada je tek došao u Torino. Bio je iznenađen što normalno može da hoda gradom. Tokom te večeri možda je morao dati svega dva ili tri autograma i selfija. Samo me pogledao i rekao 'Pa ovo je raj'. U Napulju su ga bukvalno proganjali i skoro da nije nikako izlazio. Ovdje je našao porodicu i zaista se sjajno uklopio", rekao je Chiellini.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi