Chiellini po ko zna koji put obradovao navijače Juventusa

Nije kraj!

Chiellini po ko zna koji put obradovao navijače Juventusa

S. Grebović

Kapiten fudbalske reprezentacije Italije Giorgio Chiellini najavio je kako će se vrlo brzo vratiti u klub i potpisati novi ugovor sa Starom damom.

Stameniti stoper trenutno se nalazi na produženom odmoru sa porodicom kojeg je i više nego zasluženo zaradio nakon osvajanja titule prvaka Evrope sa Italijom 11. og ovog mjeseca.

Na EURO je otišao kao slobodan igrač budući da mu je na kraju sezone istekao ugovor sa Juventusom, a sam Chiellini je otklonio sve sumnje oko toga da li će i dalje biti stanovnik Torina.

"U ponedeljak se vraćam u Torino. Gladan sam novih trofeja!", poručio je Chiellini koji će tako boje Stare dame braniti i u narednoj sezoni.

Postojale su špekulacije da je želio da mu se plata poveća na pet miliona eura godišnje, ali nije isključeno da je pristao na prošlosezonskih upola manje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trofej Lige prvaka je nešto što mu nedostaje u njegovoj blistavoj karijeri, a vidjećemo hoće li ga se uspjeti domaći već u predstojećoj sezoni.

Za Juventus je odigrao 535 mečeva u svim takmičenjima, a nastupao je za još samo dva kluba i to Fiorentinu i Livorno.

Top Komentari

Edin Merlin
GiorGio je mašina odbrane za razliku od nabjedjenih šošona kao Van Dajk,Ramos i tako dalje….
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi