Chiesa želi ostati u Fiorentini

Razočarao mnoge klubove

Chiesa želi ostati u Fiorentini

E. Oštraković

Napadač Fiorentine, Federico Chiesa, nema namjeru napuštati svoj trenutni klub u narednom prijelaznom roku.

Kako javljaju italijanski mediji, uprkos snažnom interesu velikog broja klubova iz mnogih liga, Chiesa želi da ostane u Fiorentini.

On je navodno rekao upravi i stručnom štabu, da ne želi napustiti klub, barem u narednom prijelaznom roku, nego će ostati još jednu sezonu.

On je ranije več izjavljivao da nije pregovarao sa bilo kojom ekipo, te da je fokusiran samo na Fiorentinu, što je sada i pokazao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za njegove usluge bili su zainteresovani Arsenal, Juventus, Inter, Chelsea i Manchester United, ali su svi ostali razočarani njegovom odlukom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi