Christian Eriksen konačno potpisao!

Vraća se na teren

Christian Eriksen konačno potpisao! · Zvanično

Endin Čaušević

Nakon više od pola godine Christian Eriksen se konačno vraća na fudbalski teren.

Eriksenova drama počela je ljetos na Evropskom prvenstvu kada je doživio srčani udar na meču protiv Finske, te su ljekari uz dosta muke uspjeli da ga vrate život.

Danac je nekoliko sedmica proveo u bolnici i dobio je savjet da završi karijeru, ali on to ne želi da uradi. Eriksen je prethodnih mjeseci vrijedno trenirao i spreman je da se ponovo vrati na teren.

Nakon što je nedavno raskinuo ugovor s Interom odlučio je da se vrati u Englesku i ponovo ćemo ga gledati u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Eriksen je potpisao dana za Brentford, a ovaj klub je ozvaničio njegov dolazak. Danac je s Brentfordom potpisao ugovor do kraja sezone s opcijom produženja saradnje.

Top Komentari

Goran86
Jedva izvuko glavu zivu. Neka opet padne, na treningu ili utakmici imao je srecu ali ocito ne vjeruje u Boga. Gladan, idiot.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi