Eriksen progovorio o Ronaldu, Portugalčev ego teško će primiti ovu izjavu
Ronaldo napustio Manchester United, ali život ide dalje.

Nakon odlaska iz kluba

Eriksen progovorio o Ronaldu, Portugalčev ego teško će primiti ovu izjavu

Eldar Ganibegović

Prije nešto više od mjesec dana Cristiano Ronaldo je napustio Manchester United, a sada je njegov bivši saigrač dao izjavu koja se čini logičnom, ali koja se vjerovatno neće dopasti Cristianu Ronaldu.

Dana 22. novembra prošle godine objavljeno je da se razilaze Manchester United i Cristiano Ronaldo.

Portugalac je imao dosta problema s trenerom i sve je kulminiralo nakon intervjua koji je dao Piersu Morganu u kojem je svašta rekao.

Neslavan je to bio kraj za Ronalda u Manchester Unitedu, ali po svemu sudeći i u evropskom fudbalu jer je sada otišao put Azije i potpisao za Al-Nassr.

Ronaldo je posljednji put za United igrao 6. novembra u utakmici 15. kola Premier lige od Aston Ville u kojoj je rezultat glasio 3:1.

U sljedeća četiri dvoboja, bez Portugalaca, Crveni đavoli su savladali s 2:1 Fulham, 3:0 Nottingham, 1:0 Wolvese i 3:0 Bournemouth. Dodali su još dvije pobjede u EFL kupu - 4:2 protiv Aston Ville i 2:0 protiv Burnleyja.

Oglasi

Nakon jedne od posljednjih utakmica odlazak Cristiana Rondalda prokomentarisao je Christian Eriksen i činjenicu da je bez njega tim pobijedio sve utakmice.

"Fudbal se nastavlja. Osjećam da će u sljedećoj utakmici ljudi zaboraviti kako je bilo prije. Sada se fokusiramo na to kao da on nije bio ovdje", rekao je reprezentativac Danske. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da se Manchester United vratio na pravi put i da će tražiti plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone i to je sada prvi cilj kluba s Old Trafforda.

Marcus Rashford trenutno je u vrlo dobroj formi. Napadač je zabio u četiri uzastopne utakmice od povratka sa Svjetskog prvenstva i ključni je igrač momčadi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

trzac
Pa svima je jasno da je on bio uteg za cijeli tim i da su puno bolji bez njega. Njegov nivo trenutno i jeste neka lijeva liga kao Arabija, u ozbiljnom fudbalu on nema sta vise da trazi.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi