11

Komentari (11)

miki30
Ovaj gornji dio texta samo kopirate, mislim da ga niko i nečita! 20 objava, svaka isto počinje. Momak preživio, srećom i ovim saigračima i doktorima treba čestitati. Koliko znači brza reakcija u ovakvim situacijama, vidili smo na ovom primjeru. Valjda se oporavi skroz, mada teško da se može više profesionalno baviti sportom!
Tz_Niko75
Pa ja, novinari uvijek pisu o posljedicama i hocel se utakmica nastavit te one slatkorjecive poruke podrske. S niko da pofali one momke sto ga povratise u zivot i igrace Danske koji su stvorili zivi zid da mediji ne bi mogli snimati bijedu i jad Eriksena. Treba mu zabranit da igra Fudbal, ako on sam ne odluci. Puno srece i oporavak.
Mirsad1705
Profesor sportske kardiologije na Univerzitetu u Londonu Sanđaj Šarma, koji je radio sa Eriksenom tokom njegovog igranja za Totenhem, izjavio je danas da Eriksen ne bi trebalo da se vrati na teren u Premijer ligu Engleske kao profesionalni igrač i da je to stav koji FA treba čvrsto zauzeti, radi prevencije ponovnog srčanog udara. "Raduje što je Eriksen u budnom stanju i što je komunikativan, to su dobri znaci", zaključio je Šarma.
Noone
Ne sikiram se ja za njega. Kod njega su milioni na računu, ne mora više ni zaigrati.. Brz oporavak!
Mirsad1705
Djelimično si u pravu, sa milionima je puno lakše i do novog srca ako treba. Djelimično, jer način na koji je zaradio milione je u direktnoj vezi sa njegovim srčanim udarom. Tempo i često igranje napornih utakmica u najjačim svjetskim ligama, uzimaju svoj danak. Na kraju krajeva i sportisti su samo ljudi, nisu mašine.
Noone
Ma kad se oporavi, bez velikih napora može živjeti duže i od mene i od tebe...
turuluru
Fifi i uefi ****t majku. Samo da im je vise Para,natjerali bi igrace da igraju svakodnevno utakmice debili
Mele
Mnogo toga je imao na dlanu, trazili su ga Real, Barselona, United , Psg, ali gazda Levy trazio 150 miliona, sada je samo zdravlje vazno, ostalo je nebitno.
m1987
Mislim da je cak trazio i 200, a na kraju zbog pohlepe ga je prodao jedva za 10m...
Hasanaga
Sto se tice povratka na teren tesko da ce vise profesionalno zaigrati. Nek je on ziv i zdrav, a zivot je vazniji od fudbala. Sve najbolje momcino.
E.Car
Mislim da je najmanje bitno da li će igrati više fudbal profesionalno ali ako se Gomis pita ona bi ga već u osminifinala mogli gledati na terenu, naravno ako Danci izbore prolaz.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.