Cijela Španija se smije ovoj novinarki: Pokušala poljubiti direktora Valencije, ali se obrukala

Čini se da je bila previše uzbuđena

Cijela Španija se smije ovoj novinarki: Pokušala poljubiti direktora Valencije, ali se obrukala

S. Pašalić

Valencia je u subotu šokirala Barcelonu u Kupu Kralja i stigla do pobjede od 2:1.

Iako je katalonski tim bio dominantniji i imao čak 77 posto loptu u svojim nogama, Šišmiši su bili konkretniji i na kraju osvojili trofej i spriječili Barcelonu da osvoji duplu krunu.

Nakon utakmice svi igrači i uprava Valencije su bili uzbuđeni nakon velikog uspjeha, a čini se da je bila uzbuđena i novinarka na terenu.

Naime, direktor Valencije Mateu Alemany joj je dao kratku izjavu na terenu, a ona mu se poljupcem željela zahvaliti što je normalno za Špance.

Alemany očito nije najbolje shvatio šta je novinarka željela uraditi pa joj je napravio neugodnu situaciju kojoj se smije cijela Španija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi