Cimirot poželio PAOK-u sreću, slijedi potpis za novi klub
Nakon mnogo špekulacija Gojko Cimirot napušta PAOK, a svoj odlazak je "potvrdio" poželivši sreću grčkoj ekipi. Iako se povezivao sa klubovima iz Njemačke i Francuske, karijeru nastavlja u Standardu iz Liježa.

Bivši fudbaler Sarajeva seli u Belgiju

Cimirot poželio PAOK-u sreću, slijedi potpis za novi klub

Kao "grom iz vedra neba" odjeknula je u belgijskim medijima vijest da u elitni rang tamošnjeg fudbala seli i bh. reprezentativac Gojko Cimirot.

Gojko Cimirot će po svemu sudeći napustiti grčki PAOK, ekipu čiji je dres sa uspjehom nosio od 2015. godine. Iako se povezivao, između ostalih, sa Rennesom, Werderom, Hoffenheimom i Celticom, Cimirot će izgleda karijeru nastaviti u Standardu iz Liježa.

Naime, PAOK je navodno prihvatio punudu Standarda "tešku" 2.5 milona eura, a prema špekulacijama na društvenim mrežama nekadašnji veznjak FK Sarajeva je već stigao u Lijež kako bi obavio ljekarske preglede.

Cimirot je, za web stranicu iNPAOK, kratko prokomentarisao svoj odlazak u Standard Liege, pa iako nije želio zvanično potvrditi svoj transfer, iskoristio je priliku da grčkom klubu poželi sve najbolje u budućnosti.

"Volim PAOK. Ovdje sam stekao mnogo uspomena. Želim PAOK-u sve najbolje u budućnosti i da uskoro osvoji titulu prvaka", poručio je Gojko Cimirot.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Promo

Top Komentari

ratip irats
Sretno Gojko i da sto prije predes u jos bolji klub...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi