Navodna ponuda iz Belgije za Prosinečkog
Ako je suditi po sadašnjem raspoloženju članova IO, samo velika trgovina hrvatskog stručnjaka može dovesti na klupu Zmajeva. (Foto: EPA)

Standard zainteresovan

Navodna ponuda iz Belgije za Prosinečkog

Midhat Šljivak

Robert Prosinečki je uz Amara Osima kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Hrvatski stručnjak je prije nekoliko dana održao novu rundu pregovora sa čelnicima NSBiH i izrazio je spremnost da preuzme nacionalni tim BiH uz uslov da sa njim dođu i pomoćni treneri.

Jutarnji list je donio danas informaciju da Prosinački ima veću podršku Izvršnog odbora NSBiH, SportSport.ba saznaje da Amar Osim ipak uživa veće povjerenje čelnika Saveza.

Ako je suditi po sadašnjem raspoloženju članova IO, samo velika trgovina hrvatskog stručnjaka može dovesti na klupu Zmajeva, koji je navodno dobio i ponudu iz Belgije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Prosinečki je navodno velika želja Standarda iz Liježa, gdje je kao fudbaler igrao određeni period karijere i u Hrvatskoj tvrde kako je on jako blizu posla u jednom od najvećih belgijskih klubova.

Ime novog selektora saznaćemo za nekoliko dana, a za sada prednost kod IO ide u korist Amara Osima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi