"Čini se da sam fantom, nevidljiv sam kamerama"

Ljutiti Balotelli se oglasio

"Čini se da sam fantom, nevidljiv sam kamerama"

E. Oštraković

Mario Balotelli konačno je odlučio da odgovori na prozivke kako se nije pojavljivao na treninzima, te da je blizu prekida ugovora sa Bresciom.

Danas su se u nekim italijanskim medijima pojavile informacije kako se Balotelli ponovo nije pojavio na treningu, a on se odlučio oglasiti.

"Kako možete pisati da ne treniram na terenu? Tu su novinari na svakom našem treningu i očigledno je da svi imaju kamere. Prisustvujem i jutarnjem i večernjem treningu, gotovo svaki dan. Kako možete odbijati dokaze? Nisam znao da sam fantom, čini se da sam nevidljiv kamerama", napisao je Balotelli.

Prije nekoliko dana predsjednik BRecie Massimo Cellino rekao je da je bila velia greška to što su potpisali Balotellija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak Mario Balotelli svjestan je svega, te inzistira da će u u pravo vrijeme ispričati sve, te da će onda svi razumjeti šta se dešavalo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi