Ciprić o motivu igrača: Ne mogu vjerovati da moramo razgovarati o tome

Pomoćni trener u stručnom štabu bh. selekcije

Ciprić o motivu igrača: Ne mogu vjerovati da moramo razgovarati o tome

Goran Ciprić, pomoćni trener u reprezentaciji Bosne i Hercegovine danas se obratio novinarima pred susret kvalifikacija za EP protiv Italije koji je na rasporedu u petak navečer.

On je za početak rekao da je Elvis Sarić upitan za meč.

"Jedino što nam je Sarić upitan", kazao je kratko on.

O eventualnim izmjenama u prvoj postavi:

"Pa vidjet ćemo u ova tri dana, odnosno u ova tri treninga".

O izjavi Mancinija da će Italija ići na pobjedu u Zenici:

"Pa dobro, Mancini je rekao to što je rekao. Mi znamo par opcija kako oni igraju. ali moramo prije svega gledati sebe i to kako ćemo se mi postaviti. Za nas je to isto tako vrlo važan meč. Želimo zadovoljiti igrom i osvojiti tri boda".

Motiv igrača:

"Od prvog dana to nikada nije bilo upitno. Sama utakmica protiv Italije je za njih veliki izazov".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ja jednostavno ne mogu vjerovati da pred jednu kvalifikacijsku utakmicu za EP u kojoj igrači predstavljaju svoju državu mi moramo razgovarati o motivu. Igrači će svojim pristupom na treningu i na utakmici dati najbolji odgovor na ovo pitanje", kazao je Ciprić.

Top Komentari

opasni12
Kada ti ovako šugavi novinari postavljaju pitanja ne trebaš se čuditi! 99 posto njih voli da bih izgubi sutra samo mogu kritizirati jer samo to znaju u zviotu!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi