Ćiribu-ćiriba: O potezu Wijnalduma sa treninga Holandije svi pričaju
Vezni igrač Liverpoola je imao sreću pa je kamera njegov potez snimila iz takvog ugla da se učinilo kako se lopta pojavila niotkud, ali je jasno da je držao ispod dresa.

Pravi mađioničar

Ćiribu-ćiriba: O potezu Wijnalduma sa treninga Holandije svi pričaju

Ovih dana su na programu mečevi u okviru Lige nacija, a tim povodom su se okupili i reprezentativci Holandije među kojima postoji očigledno i jedan mađioničar.

U pitanju je vezni igrač Liverpoola Georginio Wijnaldum koji je na jednom treningu reprezentacije izveo vrlo zanimljiv potez.

Naime, on je očigledno sakrio loptu ispod dresa, pa je iz ugla iz kojeg je kamera snimala izgledalo kao da se lopta pojavila niotkud. Na taj način je Wijnaldum dobro nasmijao mnoge korisnike društvenih mreža.

Ovaj vrlo zanimljiv video možete pogledati ispod teksta:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi