48

Komentari (48)

Adohordas
Odlicn je Cirjak
SeoRusilac
Galaktikosi iz Lavora
BH_PATRIOTA
Sta ima Rođeni iz Vrapičića?
SeoRusilac
Ništa podstanaru sa Lavora
BH_PATRIOTA
Ništa vala, evo vas malo yebemo sa svake strane. Što pitaš?
SeoRusilac
Hahaha vidit ćemo kad se Ismir povuče ko koga ****. Kad vam ostavi dugove i skupe ugovore kao ona ubleha iz Vijetnama.
BH_PATRIOTA
Hajde bolan poklopi se po ušima. Velež kao klub poštujem, ali "navijače " kao što si ti ni sekunde. Zaboravljaš gdje ste bili do prije nekoliko godina i kako ste se vratili u PL? Davali vam igrače, gurali sa svake strane i sad ti prosipaš nekakve otrcane fazone.
SeoRusilac
Vidim spominješ da ste nam davali neke igrače haj Allaha ti napiši spisak tih igrača. Nešto se ne sjećam da smo puno igrača od vas dobili. Salčin... Haj dalje baš me zanima taj silni spisak. Mi smo vama valjali i bili simpatični kad smo bili na nabijanje
BH_PATRIOTA
Ne vi, Velež je. Velež je uvijek bio simpatičan i drag klub i Allaha mi uvijek će biti, a vi botovi niste nimalo simpatični. Da si realan i da si proteklih dana bio realan sa komentarima, ušao bih u dijalog sa tobom. Međutim, ti i još onaj nekakav što se deklariše kao Mostarac ste samo ubacivali zlu bubu, provocirali i gledali da zavadite pravu raju. Nije vam uspjelo i od mene toliko
SeoRusilac
Ne vidim spisak igrača koje nam je FKS dao? Izbjegavaš odgovor kao Petev. Nemoj mi bgt o korektnosti i ubačenim botovima pisati. Dovoljno mi je da vidim šta pitari pišu o nama na društvenim mrežama. Vama smeta jak Velež nažalost.
BH_PATRIOTA
Hahahaha, stvarno si me nasmijao do suza. Nama smeta jak Velež? Sarajevo kada je igralo PL i pretkola lige prvaka, vi ste plesali po prvoligaškim terenima. Rekao sam ti, da si bio korektan i da nisi pokušao da ubaciš zlu bubu, diskutovao bih sa tobom. Ti stvarno treba malo da se sabereš i da pročitaš šta ti neko napiše.
SeoRusilac
Imena, imena što bi rekao Senad :D
shzloshzlo
Tzv BH tzv Patrioto-bola kada ovako ensto napises, bola stani pred ogledalo pa se stidi.Ja en znam jesi ti neki drkadzzija ali po tvom pisanju bih rekao.Bola znas li sta se desilo sa stadionom pod BB?Bola znas li koliko je BOSNJACKE KRVI na tom terenu proliveno?Znas li koliko je igraca ubijeno?Vi i vasa zadoijenost samo vam dusmane navaljuje na kosti.ne mozes se zvati BH patriota kada imas ovako debilsko, zadojeno misljenje.
BH_PATRIOTA
@shzloshzlo od tebe smradu jedan nisam tražio mišljenje. Hoćeš ti da dođeš, pa da mi drkaš? Šta mi ti imaš pričati šta je bilo pod BB, Heliodrom itd., kad sam ginuo za ovu zemlju. Fino sam pisao o fudbalu sa ovim momkom (Seorusilac) I ne mislim da je loš kao čovjek, mišljenja su različita. I ti se upetljaš sa svojim bolesnim komentarima, usta te yebem retardirana debilska.
BH_PATRIOTA
@SeoRusilac bilo je tu trange frange sa obadvije strane i to je tako uvijek bilo između Veleža i Sarajeva. Moje mišljenje i tvoje mišljenje nije isto,ali ne znači da se sad trebamo klati zbog toga. Neka ostane poštovanje i to je dovoljno
SeoRusilac
Ovo što sam ja pisao na ovom portalu je mila majka šta neki "navijači" Sarajeva pišu o nama na društvenim mrežama. Mi Horde neki dan aplauzom ispratili iz Vrapčića a ovi likovi sa društvenih mreža su odmah nakon poraza počeli srati na nas i naš klub.
BH_PATRIOTA
Ne gledaj kroz pojedince cijelu sliku. Velež i Rođeni će uvijek imati moje poštovanje, jer mene za Mostar veže i ratno i poslije ratno vrijeme.
SeoRusilac
Tebe lično i stariju generaciju možda,ali ovo što čitam zadnjih 20 dana o nama je u najmanju ruku katastrofa. Starije ljude koji nas poštuju poštujem i ja.
BH_PATRIOTA
Ma pusti balavurdiju. Šta oni znaju o Veležu, Sarajevu, Želji, Čeliku, Slobodi? Znaju samo da pokušaju poniziti, uvrijediti, nema poštovanja. Na stranu ova diskusija i zezancija, ja sam neko ko bi prvi stao uz nabrojane klubove u svemu, i u dobru i u zlu. Kunem se velikim Bogom u ove moje riječi
shzloshzlo
BH-"tzv patrioyo"-Ja nema rijeci za takav vokabular, za takve fakine,jalijase koju je ulica odgojila.Sram te bilo godina AKO si se borio za ovu zemlju.Mene sramota kada citam tvoje bljuvotine..TI si meni rpvi replicirao na svoj papanski ancin, ti i vas par ovdje je BRUKA ZA FKS. Gade mis e Horde zla.Imam jako puno BRACE medju pityarima ali i oni se gnusaju na vas nekoliko"internet hetroja".Bola srami se ovoga sto pises..Evo mi mostarci ne podnosimo Zrinjski, ni oni ans i nakon svega sto nam je uradjeno mi ne repliciramo jedni drugima na ovako brutalan, fakinski,ulicarski ancin kao sto vi radite.Mozemos e "podbadati",podhebavati ali OVO sta ti radis nema nigdje.Ocito si simpatizer TROJKE jer samo oni imaju takve glasace, sarajevski olos, sarajevske jalijase, fakine...ti si DNO DNA...
BH_PATRIOTA
@shzloshzlo poserem se u sred usta i tebi i trojci i politici koja te je dovela na ovaj sportski portal. Poserem se u usta i onome ko te plaća da sereš po ovom portalu sa politikom. Ja sam svakako heroj, a ne smeće prodano kao što si ti, jel ti jasno majmune botovski? Mrš majmune jedan smetljarski
shzloshzlo
Bh tzv patrioto-e sad si PRESAO GRANICU papk gradZanski, pacenice i vjecito kukalo.SAD SOI PRESAO CRTU kako bi rekli susjedi.
shzloshzlo
BH tzv patrioto-poseri se mamici i ostaloj familiji
Raspad
U Zrinjskom vise utakmica na ljevom beku proveo neg u veznom...mozda bude solidna zamjena za Pidru ?
Nije on igrao u puno u nas u posljednje vrijeme dok je bio u klubu.A kamoli na lijevom beku jer to tad bilo rezervirano za Stojkića.Uglavnom je ulazio s klupe.A kad ga je doveo Baka iz NK Zagreba baš je počeo odlično i bio jedan od boljih i nezamjenljivijih u vezi.Brza i točna predaja lopte,solidan trkač.A onda je uslijedio pad ne znam zašto.Možda nema karakter da stalno mora biti u punom pogonu.Uglavnom igrač s potencijalom da može nešto napraviti u ovoj ligi.Sigurno nije bezveznjak.
Realist
Hahahahahahahahhajajaha u Franu se uzdaju, pa taj se samo vrti oko sebe na terenu.
MSOZ101
Vidim Benju na slici, Sarajevo u naslovu i u sekundi se obradova. Ajde Benjo brate vraćaj se i ti.
miha_123
On je blizu potpisa za Borac ako nisi znao imas na insta stranica se zove bh.nogomet pa pogledaj
MSOZ101
Iskreno nadam se da Benjo nije mudo od čovjeka da ide u BL, a zna kakvo je stanje dole.
nedimHz87
Dudić zna šta radi, Čirjak bi mogao biti odlično pojačanje s obzirom da ima iskustvo u inostranstvu, a osvojio je ligu sa Zrinjskim
shzloshzlo
Opet Sarajevo mpravi ISTU GRESKU kao i svaki prijelazni rok zadnjih nekoliko godina od kada ih je kupio onaj...gomuliaju bez veze...i opet ce malo hajra od ovoga biti.Imam takav predosjecaj.
pjanke.sa
Sizofrenicar idi bolan prati svoj klubic i ne budalesaj.
BH_PATRIOTA
Prati svoj mali klub, a velikana zaobiđi. Zavist je prelazna bolest. Iš, iš
ViniJr
@BH_PATRIOTA koji velikan još zaostaje 40 bodova za prvakom? Pa Svinjski na polusezoni skupio više bodova nego sarajevski amateri za cijelu sezonu. Bruka i sramota sarajevskih kokošara.
shzloshzlo
Pjanke debilu jedan ZADOJENI...ja kad bih bio takav ZADOJENIK..vi ste NAJGORI tzv navijaci koji postoje.E to vidim i ovdje.nekada su HZ bile prave ali ova danasnja garnitura je SRAMOTA i za FKS i za grad i za drzavu.Fakat pocinjem da shvatam ove iz Listice koji ejdino prema vama ispoljavaju ancionalisticke strasti..pocinje mi bivati ajsno ZASTO..bola ovo sto radite je BOELST!Jebballi vas nakaradni KONjakovic, Forto,radoncic,Niksic..Bola vi ste MAHNITI...najiskrenije ti sada kazem jer ovo vase s egarnici ssa BOLESCU!
pjanke.sa
@shzloshzlo znas li ti citat bola? Ko kome psuje konjino retardirana?? Ja postujem Velez i navijam za njih odmah poslije mog Sarajeva. A ti si nekakav sizofrenicar i to nije nikakvo psovanje, procitaj malo sta to znaci. Po pisanju vidi se da se nisi sreo sa skolom.
Ecosport
@pjanke.sa Kad navijaš za Velež odmah poslije Sarajeva, zašto onda govoriš "klubić"?
@BH_PATRIOTA gore govoriš da poštuješ Velež bla bla bla a ovde govoriš "mali klub".
Koji ste debili vas dvojica nakenjam vam se u usta. I popišam.
pjanke.sa
@Ecosport pa Velez i jeste klubic u odnosu na Sarajevo. Ne vidim tu nikakav problem. Btw komentar sam napisao dok kisam znao da tvoj drugar konj i ti njegove vrste navijate za Velez.
Ecosport
@pjanke.sa eto klubČino gledajte FK Velež u evropskim utakmicama
pjanke.sa
Ne biste bez igraca Sarajeva i djeteta Sarajeva Dudica ni dotle dosli. Velezu zelim srecu sa Amarom ali dabogda. Primitivac i otpadak jedne fine porodice. A vidim po tvojim komentarima da ni ti nisi daleko od primitivca nekog.
shzloshzlo
Eto "fakulyeylija" sa diplomom kao i tvoj stranacki sef kabadahija Dino KONjakovoic koji naoruzan hod apo Sarajevu i lpkiz eli da isprovocira unutarbosnajcki sukob a la Fikret Abdic?Vec sada ga je presisao kabadahija sa Romanije...AKO je tvoje repliciranje "kulturno", onda sam ja medjedina..a o skoli..ne pocinji..edukujs e pa cemo onda o tome"gradZaninu"....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.