Mario Gotze stiže na Apenine, morat će smanjiti "apetite"

Zvučni transfer u najavi

Mario Gotze stiže na Apenine, morat će smanjiti "apetite"

A. Čaušević

Heroj Svjetskog prvenstva 2014. godine bi karijeru mogao nastaviti u Seriji A.

Mario Gotze je svoju cijelu karijeru proveo u Njemačkoj, ali kako Borussija Dortmund ne želi produžiti ugovor koji ističe na kraju sezone 27-godišnjak će morati tražiti novi angažman.

Nakon što je uspješno sanirao zdravstvene probleme Gotze se ove sezone vratio igranju fudbala, međutim nije na nivou kao od prije nekoliko godina.

Iako se posljednjih sedmica spominjao kao novo pojačanje Rome, njemački fudbaler će doći u Rim, ali će ako je vjerovati pisanju Gazzette dello Sport potpisati za Lazio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cludio Lotito želi ponoviti scenarij kao sa Miroslavom Kloseom kada se ovaj napadač pokazao kao puni pogodak. Međutim, Gotze će morati smanjiti "apetite".

Strijelac pobjedničkog gola sa Mundijala iz Brazila u Borussiji zarađuje 10 miliona eura godišnje. Novac koji mu Nebeskoplavi definitivno ne mogu ponuditi.

Top Komentari

Mele
U Laciju niko nema vise od 6 miliona, tesko da mu daju to...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi