Dok Džeko uživa u Dubrovniku, u Londonu se odlučuje o njegovom transferu karijere

Sastanak zakazan za sutra

Dok Džeko uživa u Dubrovniku, u Londonu se odlučuje o njegovom transferu karijere

Admin Čaušević

Hoće li Edin Džeko napustiti Romu? Pitanje je koje se postavlja i ovog ljeta, baš kao i prošlog kada je Sarajlija odlučio da produži vjernost Vučici. 

Dok Džeko uživa na odmoru u Dubrovniku i puni baterije za novu sezonu uveliko se špekuliše o njegovom transferu, odnosno odlasku iz Rome.

Za kapitena bh. reprezentacije ozbiljan interes pokazuje Juventus i ne isključuje se mogućnost da popularni Dijamant u jesen karijere realizuje svoj najveći transfer.

Igrao je Džeko u renomiranim klubovima kao što su Wolfsburg, velikana u najavi Manchester Cityja, sada je u Romi, ali Juventus bi definitivno bio najveći klub u kojem bi zaigrao odlični napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za sutra je u Londonu zakazan i sastanak između novog gazde Rome Fredkina te direktora Fienge, a na drugoj strani stola će sjediti predstavnik Juventusa, Fabio Paratici.

Osim o Džeki razgovorat će se i o Nicolu Zaniolu i Alessandru Florenziju, dok su Romi interesantni golman Mattia Perin i Crstian Romero.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Aj ti u Željanu i igraj za raju teco moj yebo evropu zaradio si taman
4 5
X_BoSniaN_BuLL_x
Nemoj U juventus, izgledat ces kao da si pobjegao iz zatvora
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti