Dok je muž slavio transfer u Inter, ona je pod tušem držala rep kose u ruci i proklinjala život

Bolna ispovijest supruge Radje Nainggolana

Dok je muž slavio transfer u Inter, ona je pod tušem držala rep kose u ruci i proklinjala život

E. Škorić

Potresnu priču svijetu je ispričala Claudia Lai, supruga slavnog belgijskog nogometaša Radje Nainggolana, kojoj je ranije otkriven rak.

U julu 2019. godine Claudia je putem Instagrama saopćila da boluje od raka te da započinje hemoterapiju.

"Već mjesec se budim nadajući se da je sve ovo noćna mora, ali zapravo živim u noćnoj mori. Nadala sam se da će ovaj dan doći što kasnije, ali nije bilo tako. Dani su proletjeli, kao i moja sreća. Od danas započinjem novo poglavlje u svom životu, a to je hemoterapija. Ko bi rekao da će se Claudija plašiti započeti novi dan, strah je preblaga riječ. Šta mogu reći nakon kiše suza, vrijeme je za borbu protiv ove ružne zvijeri. Zahvaljujem svim srcem svojoj porodici i prijateljima koji su mi pomogli da uživam u mjesecu relaksacije na najbolji način, što su mi dali snagu i pozitivnost koja mi je potrebna da se suočim sa svim te što su se nosili s mojim promjenama raspoloženja. Sretno svima koji proživljavaju istu noćnu moru. Nikad nemojte izgubiti svoj osmijeh", napisala je Claudia tada.

Sada se Claudia, koja je s Nainggolanu u braku od 2011. godine, ponovo oglasila i u jednom intervjuu ispričala ružna sjećanja na najteži period u njenom životu.

"Bila sam pod tušem, prala kosu i rep mi je ostao u ruci. Bilo je to jako loših pet minuta", kazla je Claudia, popularna influencerica i supruga trenutnog igrača italijanskog drugoligaša SPAL-a, a koji će ostati poznat po nastupima u dresu Cagliarija, Intera i Rome te kroz nastupe u dresu Belgije.

Claudia i Radja zajedno su dugi niz godina, a u braku od 2011.

"Nedavno sam bila na petom ciklusu hemoterapije, bila sam u Cagliariju i spremala sam se s prijateljima na aperitiv. Rep kose koji ostaje u ruci, trenuci obeshrabrenja. Moja starija kći je bila tamo, plakali smo i na trenutak nas je uhvatila panika. Onda smo uzeli mašinicu koju smo imali kod kuće i obrijali kompletnu glavu".

Oglasi

Bolest je potpuno promijenila njen pogled na život. "Nemam planova za budućnost jer kad ti se dogode ovakve nesreće, život ti prebrzo prođe i zbog toga više nemaš očekivanja, živiš dan za dan. Nije pametno reći: 'Jednog dana ću... ', jer možda nećete stići tamo taj dan".

Na Instagramu, u komentarima na pregled videa, mnoštvo poruka bliskosti i privrženosti. Mnogi se zahvaljuju Claudiji što je podijelila tako teško iskustvo i izrazili su joj najljepše želje.

Najljepša od svih svakako joj je ostvarena, budući da je dobila bitku sa opakom bolešću.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Te godine, kada je Claudia obolila od raka, Nainggolan je već bio u Interu u koji je došao iz Rome. Sada igra u Seriji B, gdje ima jedan gol na jednom nastupu, a za ovaj tim potpisao je ove zime. Prethodno je u Belgiji nosio dres Antwerpa u kojem je rođen.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi