Cocalić donio odluku: Potpisao ugovor do 2022. godine

Unatoč ispadanju Mechelena

Cocalić donio odluku: Potpisao ugovor do 2022. godine

Bosanskohercegovački fudbaler Edin Cocalić donio je odluku o nastavku karijere.

Nakon što se Mechelen oprostio od igranja u elitnom rangu špekulisalo se da će Cocalić ovog ljeta promijeniti sredinu, međutim nekadašnji kapiten Željezničara je na kraju ostao vjeran svom klubu.

Na zvaničnoj stranici Mechelena je objavljeno da je Cocalić poslije kraćih pregovora odlučio produžiti ugovor na još dvije godine, odnosno do ljeta 2022. godine.

Cocalić se Mechelenu pridružio u februaru 2015. godine. Dosad je za belgijski klub odigrao više od 100 službenih utakmica, a postao je omiljen i među navijačima.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Ostanak Cocalića je svakako velika stvar za Mechelen, koji će se u narednoj sezoni pokušati ekspresno vratiti u Jupiler ligu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi