Mechelen želi zadržati Cocalića

Pregovori sljedeće sedmice

Mechelen želi zadržati Cocalića

Čelnici belgijskog Mechelena čine sve kako bi u svojim redovima zadržali bh. štopera Edina Cocalića.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je u Mechelenu od 2015. godine, no nakon što se ovaj klub oprostio od igranja u elitnom rangu, postalo je upitno da li će Cocalić tu igrati i sljedeće sezone.

U Mechelenu su voljni zadržati našeg fudbalera i s njim će se, kako prenose belgijski mediji, sastati u toku naredne sedmice kako bi dugovorili uvjete nastavka saradnje, međutim šanse za to su minimalne.

U protekloj sezoni Cocalić je bio jedan od najboljih Mechelenovih fudbalera i nije tajna da na stolu ima nekoliko ponuda, a relativno povoljna cijena njegovih papira otvara mu mogućnost za dobar transfer u ljetnom prijelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Mechelen inače u Belgiji slovi za jedan od najvećih klubova. Osim što je četiri puta osvajao titulu, može se pohvaliti i time što je jedini uz Anderlecht koji ima evropske trofeje.

Top Komentari

lilja
svaka cast
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi