Conte: Hazard je odigrao sjajno
Foto: EPA

Conte nakon pobjede protiv Atletica

Conte: Hazard je odigrao sjajno

S. Bošković

Fudbaleri Chelseaja večeras su bili bolji od Atletico Madrida u drugom kolu Lige prvaka (grupa C) rezultatom 2:1. 

Domaći tim poveo je preko Griezmanna, no Plavci su okrenuli rezultat golovima Morate i Batshuayija. 

"Naša igra večeras je bila veoma dobra i zadovoljan sam onim što su igrači pokazali. Kada gubite 1:0 onda se teško vratiti, no mi smo u tome uspjeli i zaslužili smo pobjedu", rekao je nakon utakmice trener tima iz Londona Antonio Conte, koji je još dodao: 

"Posebno moramo biti sretni jer je Eden Hazard odigrao sjajno nakon što se opravio od povrede. Sjajno se povezao s Moratom, a sretan sam igrama Michyja Batshuayija i Williana". 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Chelsea nakon dvije utakmice u Ligi prvaka ima šest bodova, Roma je druga s četiri, Atletico Madrid ima jedan bod, a posljednji u grupi C je Qarabag bez osvojenih bodova. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi