Conte na Giuseppe Meazzi gradi "all-star" tim od igrača iz Premiershipa: Stiže nova zvijezda

Inter se uopšte ne šali

Conte na Giuseppe Meazzi gradi "all-star" tim od igrača iz Premiershipa: Stiže nova zvijezda

A. Čaušević

Antonio Conte je od 2016. do 2018. godine radio u Engleskoj, s Chelseajeam je osvojio Premiership i odlično poznaje kvalitet igrača koji nastupaju na Ostrvu. 

Conte je ljetos sjeo na klupu Intera i od tada je u tim doveo nekoliko zvijedi iz Premiershipa. Prvi su stigli Romelu Lukaku i Alexis Sanchez.

U januaru su redove Nerazzurra pojačali Ashley Young, Victor Moses te Christan Eriksen. Sjajni Danac je bio prva zvijezda zimskog prijelaznog roka i predstavlja veliko pjačanje za milanski tim.

Conte će i na ljeto na Giuseppe Meazzi nastaviti graditi "all-star" tim sastavljen od zvijezdi iz Premiershipa, a naredna meta je Pierre-Emerick Aubameyang.

Ovaj 30-godišnjak je ušao u posljdnjih 18 mjeseci ugovora i nesiguran je u svoj opstanak u Arsenalu. Gabonac je navodno već odbio produženje ugovora vrijednog 350.000 funti sedmično.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom na mogućnost da Lautaro Martinez pređe u Barcelonu u Interu već razmišljaju o zamjeni sa sjajnog Argentinca, a jedna od meta je Aubameyang.

Šef fudbala u Arsenalu, Raul Sanllehi ne želi da igrači ulaze u posljednju godinu ugovora kako bi se spriječio besplatan odlazak poput onog Aarona Ramseya u Juventus.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi