Conte u Kinu vodi petoricu napadača, ali navijači traže da se što prije dovede Edin Džeko

Nije baš neki izbor

Conte u Kinu vodi petoricu napadača, ali navijači traže da se što prije dovede Edin Džeko

E. Čaušević

Fudbaleri Intera prošle sedmice počeli su pripreme za novu sezonu, a navijači ovog kluba očekuju da se ekipa konačno vrati u sami vrh evropskog fudbala.

U Interu su najavili velike stvari dovođenjem Antonija Contea na mjesto novog trenera, ali još uvijek se čekaju neka zvučna pojačanja na Meazzi. To se najviše odnosi na mjesto napadača koje je sada poprilično "siromašno" što se tiče ovog tima.

Naime, Inter će prvi dio priprema odraditi u Kini gdje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. Conte trenutno na raspolaganju ima petoricu napadača, ali to su mahom igrači bez nekog velikog iskustva.

Jedini pravi napadač kojeg Conte ima u ekipi je Lautaro Martinez, ali on ne putuje u Kinu jer se još uvijek nalazi na odmoru nakon nastupa na Copa Americi.

Tu je i Mauro Icardi koji je još uvijek igrač Intera, ali već sada se zna da on neće putovati u Kinu jer ga je Conte prekrižio i poručio mu da može pronaći novi klub što Argentincu trenutno ne ide baš najbolje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Intera su poručili da klub mora pojačati pregovore s napadačima koje želi, a prvenstveno se misli na Edina Džeku. Pregovori Intera i Rome već predugo traju i potrebno je da se stvari ubrzaju kako bi Džeko bio na raspolaganju Conteu na pripremama u Kini.

Trenutno napadače koje ima Conte na raspolaganju su Puscas, Esposito, Colidio, Longo i Vergani. Zbog ovoga bi Inter mogao dati više novca za Džeku jer je jasno da što prije moraju dovesti nekog iskusnijeg napadača u klub jer većina njih koji su sada tu će vjerovatno napustiti Inter ovog ljeta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager95
Vergani i Puscas masine
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi