Corriere dello Sport najavio Džekin transfer

Pitanje dana

Corriere dello Sport najavio Džekin transfer

E. Škorić

Transfer Edina Džeke iz Rome u Inter postao je prava sapunica, ali vjeruje se da će na kraju bh. reprezentativac potpisati za milanski klub.

Odavno traju nagađanja da će Džeko u Inter, onda se naš napadač i dogovorio oko uslova s potencijalnim novim klubom, ali je zapelo nakon što se Inter obratio Romi.

Tada je Inter ponudio Romi da plati 10 miliona eura i uz novac doda nekog od svojih mladih i talentovanih igrača, dok je Roma inzistirala isključivo u gotovini i to 20 miliona eura, pa je ubrzo zatražila i 22 miliona.

Inter se nećkao i još uvijek ne popušta, ali vjeruje se da je Džeko neko koga je novi trener Intera Antonio Conte stavio na vrh liste želja, pa je transfer samo pitanje dana.

U jednom trenutku je priča zataškana jer su se igrale utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, došli su potom i odmori, ali Corrierre dello Sport je danas saopštio kako će Dijamant u narednim danima potpisati za Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Konkretno, Corierre dello Sport piše da će Džeko naredne sedmice i zvanično postati član Intera.

Inter pokušava također da se riješi Maura Icardija, a plan je da se sve završi do odlaska u Švicarsku na pripreme, sredinom jula.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Inter nudi 10 mil, Roma trazi 20 mil a kada Inter odbije da plati 20 mil Roma im onda izađe u susret i trazi 22 mil. Komedija
0 0
igepa
maa idite u picku maternu glupi novinaru ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi