Nekoliko klubova želi dovesti Danija Alvesa, ali je jedan opasno 'zagrizao'
Brazilac je već igrao za Juventus

Brazilac je blizu povratka u Italiju

Nekoliko klubova želi dovesti Danija Alvesa, ali je jedan opasno 'zagrizao'

S. Pašalić

Dani Alves je objavio da ovog ljeta napušta PSG.

Brazilac će tako nakon dvije sezone napustiti redove francuskog prvaka i postati slobodan igrač, a već se ponudio Barceloni u nadi da još jednom zaigra u dresu katalonskog tima, međutim u ovom klubu nisu zainteresovani da vrate Alvesa na Camp Nou.

Međutim France Footbal sada donosi iznenađujuću vijest kako bi Alves mogao potpisati za Inter naglašavajući kako je on idealan za sistem igre Antonija Contea.

Ipak za 36-godišnjeg Brazilca postoji interes i Borussije Dortmund, Manchester Cityja i neimenovanog kluba iz Kineske Super lige.

Brazilac je nastupao za velike klubove i ima ogromno iskustvo igranja u Ligi prvaka te bi mogao biti dobra solucija za Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi