Courtois: Ljut sam na Hazarda

Sunarodnjak ga zabrinuo

Courtois: Ljut sam na Hazarda

E. Škorić

Eden Hazard jučer je debitovao za Real Madrid u 3:2 pobjedi nad Levanteom.

Hazard je s klupe ušao u drugom poluvremenu u trijumfu Reala, a na golu je branio njegov sunarodnjak Courtois.

Nekadašnji golman Chesleaja bio je ljut na Hazarda, a otkrio je to novinarima nakon utakmice.

"U prvoj situaciji je odmah mogao postići gol. Vrlo je smiren s loptom u nogama i to je dobro za momčad, ali ipak me naljutio jer je pokušao petom, pa izgubio loptu. Pravi razliku u napadu, ali poznato je da takvi potezi imaju posljedice za odbranu", rekao je Courtois, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

- Uz dužno poštovanje prema Levanteu, ali da smo samo nastavili u istom ritmu kao u prvom poluvremenu, pobijedili bismo s 5:0 ili 6:0. Igrali smo najboljih 45 minuta ove sezone, ali tada smo bili neprecizni i Levante nam je stvarao probleme", dodao je Belgijanac.

Top Komentari

ArminA
Treba se koji go i odbraniti pa sa mozes sta srati. Reflex ko u mrtvog konja..
7 1
NKZ1922
Prvo se ti potrudi da nesto i odbranis za promjenu, prije nego seres drugima
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi