Katar spremio odgovor Saudijskoj Arabiji - stiže zvijezda iz Premiershipa

Čeka se zeleno svjetlo kluba

Katar spremio odgovor Saudijskoj Arabiji - stiže zvijezda iz Premiershipa

E. Oštraković

Suvišno je i pisati koji su sve igrači u posljednjih nekoliko mjeseci odlučili svoju karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Njihov jedini motiv je naravno novac, ali većinom se radi o nešto starijim igračima koji su ionako na zalasku svojih karijera.

Naravno ima i onih mlađih koji su u najboljim igračkim godinama, ali su odlučili da za godini ili dvije zarade ogromne svote novca.

Veliki broj engleskih klubova imao je probleme sa ponudama iz Saudijske Arabije jer su novcem mamili njihve igrače.

Jedan od onih koji još uvijek nije siguran da li će ostati u Premiershipu ili će krenuti put bogatih zemalja je Coutinho.

Oglasi

Naime, jasno je da ovaj Brazilac želi da ide, ali pita se nešto i Aston Villa.

"Philippe Coutinho je sve dogovorio sa Al Duhailom iz Katara, ali još uvijek nema zelenog svjetla iz Aston Ville.

Nastavljaju se pregovori, ali iz Katara će uraditi sve kako bi što prije završili ovaj transfer", tvrdi Fabrizio Romano.

Inače Coutinho je za Brazil skupio 69 nastupa i upisao 21 pogodak.

Karijeru je počeo u brazilskom Vascu, a po dolasku u Evropu nosio je dres Intera Espanyola, Liverpoola, Bayerna i Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi