Juventus pozvao Real Madrid, Kraljevi odbili veliku zamjenu
Foto - EPA

Benzema želja Stare dame

Juventus pozvao Real Madrid, Kraljevi odbili veliku zamjenu

M. Šljivak

Torinski Juventus navodno je kontaktirao Real Madrid kako bi napravio zamjenu za francuskog napadača Karima Benzemu.

Italijanski mediji objavili su danas kako je Stara dama ponudila Realu razmjenu. Tražili su Benzemu, a u ponudili su Douglasa Costu i Alexa Sandra.

Međutim, za sada Real nije spreman na ovakvu razmjenu. Benzema je previše bitan igrač, ali nikada se ne zna šta bi se moglo desiti.

Cristiano Ronaldo je navodno taj koji nagovara Benzemu da dođe u Torinu. Oni su zajedno Realu donijeli brojna veselja, a i Francuz je zaista fantastičan u posljednje dvije sezone od odlaska Ronalda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bilo bi svakako interesantno vidjeti ih ponovo u istom dresu i nema dileme da bi napad Juventusa ponovo bio ubitačan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi