Obavljeni tajni razgovori prošle sedmice: Ronaldo se nalazi pred potpisom o kojem je sanjao ljetos!

Čini se da je sve smišljeno odradio

Obavljeni tajni razgovori prošle sedmice: Ronaldo se nalazi pred potpisom o kojem je sanjao ljetos!

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo napravio je totalni haos u Manchester Unitedu zbog intervjua koji je dao engleskom novinaru Piersu Morganu, a mnogi su sigurni da je to jasan znak da Portugalac u januaru sigurno odlazi s Old Trafforda i čini se da se nalazi pred velikim transferom.

Fudbalski svijet je u nedjelju navečer iznenadio dio intervjua kojeg je Morgan objavio na Twitteru u kojem je Ronaldo žestoko kritikovao Manchester United i otkrio je dosta loših stvari o klubu koji ga je proslavio.

No, ono što je posebno iznenadilo navijače ovog kluba jeste dio u kojem je Ronaldo pričao o treneru Eriku ten Hagu jer je rekao da uopšte nema poštovanja prema nizozemskom treneru.

Jasno je da je Ronaldo odlučio sve to da javno kaže jer je svjestan da je odigrao svoj posljednji meč u dresu Uniteda i gotovo sigurno će u zimskom prelaznom roku napustiti ovaj klub.

Engleski mediji pišu da će Manchester United najvjerovatnije raskinuti ugovor s Ronaldom jer ne mogu da mu oproste sve ono što je javno rekao o ovom klubu, a također će i kazniti Portugalca s milion funti jer je dao taj intervju.

No, to Ronalda baš neće pogoditi jer je njegov cilj očito da u januaru raskine ugovor s Manchester Unitedom i kao slobodan igrač potraži novi klub.

Oglasi

To je Portugalac htio i ljetos da uradi, ali tada mu plan nije baš uspio. Ipak, sada je jasno da će u januaru da spakuje kofere i napusti United nakon svega što je izgovorio jer u klubu mu to teško mogu oprostiti.

No, čini se da će tek šok za sve biti izbor novog kluba jer engleski mediji pišu da je Ronaldo pred potpisom za još jednog evropskog velikana.

Daily Mail je objavio da je njegov agent Jorge Mendes nedavno obavio tajne razgovore s čelnicima Bayerna i da je sve izglednije da će Ronaldo karijeru nastaviti u minhenskom klubu.

Navodno, čak su čelnici Bayerna doputovali u Englesku da se sastanu s Mendesom i očito je da je njemački velikan itekako zainteresovan za Portugalca. Za Ronalda bi to bio fantastičan transfer u klub koji je u samom vrhu evropskog fudbala čime bi on ispunio svoj cilj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zbog činjenice da je Ronaldo javno odlučio da kaže sve te stvari smatra se da je već dogovorio transfer u drugi klub i da mu je to bio najlakši način da dođe do raskida ugovora.

Dolazak Ronalda u Bayern sigurno bi uzdrmao fudbalski svijet, ali bi se Portugalac vratio na elitni rang i ponovo bi igrao u Ligi prvaka što je njegov najveći cilj.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Kakav Bayern, pa Ronaldo je gospodin, nije bauštelac kao Mane.
0 9
E.Car
Pa nisu ludi u Bajernu, kakav Ronaldo, lik se uopšte ne uklapa u njihovu filozofiju!!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi