Ronaldov sin u "zabranjenom" dresu, Georgina u minjiću, a Cristiano se moli: "Bismillah..."

Šta se dešavalo na stadionu Dragao?

Ronaldov sin u "zabranjenom" dresu, Georgina u minjiću, a Cristiano se moli: "Bismillah..."

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je sa dva gola vodio Portugal do pobjede nad Slovačkom koja je donijela Portugalcima plasman na Evropsko prvenstvo tri kola prije kraja kvalifikacija. Na tribinama stadiona Dragao bili su njegova partnerica Georgina Rodriguez te sin Cristiano Junior. 

Uoči samog početka utakmice na stadionu Porta navijači portugalske reprezentacije su priredili koroegrafiju za svog najboljeg igrača u historiji zbog svega šte ja uradio. 

Ronaldo im se zahvalio na najbolji mogući način pošto je zabio dva gola te učinio da se sretni i zadovoljni vrate svojim kućama. Završeno je 3:2.

Interesantno da je Ronaldov sin na utakmicu stigao u dresu Sportinga, koji je bio zabranjen na stadionu Dragao s ozbirom na rivalstvo sa Portom, ali je se Cristianu Junioru progledalo kroz prste.

Oglasi

Poznato je kako je CR7 svoju karijeru počeo u Sportingu te u klupskim utakmicama nikad nije bio rado viđen gost na stadionu Dragao, međutim kada je u pitanju reprezentacija priča je očigledno drugačija.

Jedan od golova Ronaldo je zabio iz penala, a pred samo izvođenje kaznenog udarca dva puta je izgovorio muslimansku molitvu "Bismillah", što u prevodu na bosanski jezik znači: "U ime Allaha."

Višestruki osvajač Zlatne lopte od ove godine igra u Saudijskoj Arabiji koja je muslimanska zemlja pa je očigledno poprimio neke tamošnje običaje. 

Na stadionu Dragao je bila prisutna i Georgina Rodriguez koja se pojavila u mini suknji te je svakako plijenila ogromnu pažnju te su brojni fanovi tražili zajednčku fotografiju. 

Poslije utakmice partnerica i sin su sačekali Ronalda te su zajedno napustili stadion Dragao. Porodica obično ne prati slavnog asa na gostovanjima pa je teško vjerovati da će tako biti i u Zenici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećanja radi, Portugal u Bosni i Hercegovini gostuje u ponedjeljak od 20:45 na stadionu Bilino polje. 

Top Komentari

monstrum78
Sta je minjic? Seljaka braco draga. Ovakvo nam je sve u drzavi. Niko nije tamo gdje treba biti. Recimo,ovaj novinar je za zemljradnje.
3 0
user1676286668
Logično Jel neko žensko j pitanju to je pisao naš dobri stari perverznjak čauš koji obožava da piše i objavljuje tekstove o ženama
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti