Ronaldo na Instagramu podijelio i uspomenu iz Zenice, a prati samo jednog bh. nogometaša

Popularnost bez granica Portugalca na društvenim mrežama

Ronaldo na Instagramu podijelio i uspomenu iz Zenice, a prati samo jednog bh. nogometaša

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Portugalska mega zvijezda Cristiano Ronaldo proteklih dana boravio je u našoj zemlji. Sasvim očekivano, pratio se svaki njegov korak, a samo rijetki su na kraju uspjeli i na napraviti uspomenu sa Ronaldom.

Obezbjeđenje nije dozvoljavalo da dođete do Ronalda prije, tokom ili poslije meča, a desio se i jedan incident kada je jedan navijač utrčao na Bilino Polje i pokušao napraviti popularni 'selfie', no kako se može vidjeti samo je nagazio na nogu Ronalda koji je zbog toga bio ljut, ali smirio se te na kraju i pozdravio sve navijače na stadionu kada je napuštao teren.

Redari su brzo reagovali, Ronaldo je nastavio meč i pružio još jednu sjajnu partiju. Pokazao je da je uvijek 'gladan' golova i da ga je zaista nemoguće zaustaviti.

Zenicu će pamtiti po lijepom, pružio je kvalitetnu partiju, a njegova selekcija upisala je novu pobjedu u kvalifikacijama. Kao velika zvijezda, Ronaldo je aktivan i na društvenim mrežama.

Podijelio je na Instagramu i fotografije sa meča u Zenici uz riječi.

Oglasi

"Još jedna pobjeda i dobra utakmica cijelog tima. Prvo mjesto je zagarantovano", napisao je Ronaldo.

5,5 miliona pratilaca je 'uputilo' mu popularno srce na Instagramu za navedenu objavu, a čak 77 hiljada pratilaca je ostavilo komentar.

Dovoljno da shvatite o kakvoj se popularnosti radi, a Ronaldo na Instagramu ima čak 608 miliona pratilaca.

Fanovi su to iz cijelog svijeta, a zanimljivo da Portugalac prati samo 566 Instagram profila. Samo jedan iz naše zemlje.

Radi se o Miralemu Pjaniću s kojim je Ronaldo dijelio svlačionicu u Juventusu. Dobro se poznaju, pa to i nije iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Opis nije dostupan.

Upravo u Zenici Ronaldo se fotografisao sa Miralemovim sinom Edinom, ali i sa sinom Edina Džeke, te još ponekim koji su imali sreću o kojoj su sanjali brojni Bosanci i Hercegovci pred meč na Bilinom Polju.

Top Komentari

Bighorn
Ronaldo taslacio ******ndere, a oni navijali za njega i trazili mu dres, skicali sa tribina ahahahahahahahahahaha
1 1
Kulla_Ado
To je gospodin covjek, i treba da mu se aplaudira!! Koliko covjek samo podrzava Palestinu i muslimane svaka Mu Cast.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi