Kako je bijesni Ronaldo prekinuo intervju: "J**e mi se za FIFA-u i Katar"
Ronaldo je u posljednje vrijeme u centru brojnih kontroverzi, ali nije to od juče.

Uvijek je bio temperamentan

Kako je bijesni Ronaldo prekinuo intervju: "J**e mi se za FIFA-u i Katar"

Eldar Ganibegović

Mnogo kontroverzi kojima je u centru Cristiano Ronaldo desilo se u posljednje vrijeme. Portugalac je poznat kao jako temperamentan, a njegovo ponašanje vrlo često nije bilo dobar primjer.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Cristiano Ronaldo, trenutno prolazi kroz jako težak period života i karijere.

Početkom godine na porođaju mu je umro sin i čini se kao da Cristiano nije ista osoba nakon tog nesretnog događaja.

Htio je da napusti Manchester United ljetos što mu nije pošlo za rukom, a zatim je imao niz problema s trenerom Erikom ten Hagom.

Pred Svjetsko prvenstvo dao je intervju Piersu Morganu u kojem je mnogo toga lošeg rekao na račun kluba, te je očekivano saradnja prekinuta.

Sada je kao slobodan igrač u potrazi za novim klubom, ali ne uspijeva da ga nađe i sve su prilike da ćemo ga u budućnosti gledati u Saudijskoj Arabiji, daleko od ozbiljnog fudbala.

Oglasi

Iako je u posljednje vrijeme Ronaldo označen kao crna ovca evropskog fudbala zbog njegovog ponašanja, za njega to nije ništa strano.

Ne tako davno sjećamo se da je nakon jedne utakmice Manchester Uniteda udario autistično dijete, a u svježem sjećanju je i meč Srbije i Portugala kada je u Beogradu bacio kapitensku traku i napustio teren nakon što mu suci nisu priznali čist gol.

Nešto malo prije svega toga, tačnije 2015. godine, Cristiano je napravio i jedan incident kada je davao intervju za CNN.

Novinar ga je tada upitao o korupciji u FIFA-i, s obzirom na to da je tada FBI istraživao dodjele domaćinstava Svjetskih prvenstava za Rusiju i Katar.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ronaldo je imao poprilično oštru i burnu reakciju, te je opsovao i napustio intervju. "Ne zanimaju me FIFA i Katar! Je*e mi se za FIFA-u! Da pričamo o FIFA-I? Ma dajte…", ljutito je kazao Ronaldo.

Inače, upravo Svjetsko prvenstvo u Kataru bilo je njegovo posljednje u karijeri i neće ga pamtiti po lijepom s obzirom na to da je ispao s Portugalom od Maroka u četvrtfinalu, a posljednje dvije utakmice počeo je na klupi za rezerve.

Top Komentari

Sad se tek vidi kako je ovo pogana,sebična,egoistična,podmukla i prljava osoba
6 7
Arnel925
Prvo ovo je bilo davno. Nigdje veze da tek sad stavite nesto kao novost sto je čovjek rekao prije nekoliko godina. Došao je da promoviše neke stvari. Obećali su mu da će to tema biti. Novinar bezobrazan je naravno iskoristio priliku i promjenio temu i ako je rekao da ga neće pitati takva pitanja.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi