Cristiano Ronaldo jasno rekao koga želi vidjeti u napadu Juventusa do kraja prelaznog roka
Ronalda bi zadovoljio dolazaka Lukakua ili Icardija do kraja prelaznog roka

Portugalac želi novog partnera u napadu

Cristiano Ronaldo jasno rekao koga želi vidjeti u napadu Juventusa do kraja prelaznog roka

S. Pašalić

Juventus do kraja prelaznog roka želi dovesti pojačanje u napadu. 

Stara dama je željela dovesti Romelua Lukaku i ponudila je Manchester Unitedu zamjenu igrača, ali je Paulo Dybala na kraju odbio da bude dio zamjene igrača i pređe na Old Trafford.

Cristiano Ronaldo je izjavio kako bi volio da mu Lukaku bude partner u napadu, ali je prema pisanju Gazzetta dello Sport-a rekao kako ne bi imao ništa protiv ni da Mauro Icardi stigne u Torino.

Icardi je imao velikih problema u Interu prošle sezone, pa je propustio i određeni broj utakmica,  a na kraju je ukupno upisao 29 nastupa i postigao je 11 golova u Seriji A, ali je sigurno da Argentinac može puno bolje igrati ukoliko promijeni sredinu.

Juventus je prošle sezone u Seriji A postigao samo 70 golova te je po broju postignutih golova završio iza Napolija i Atalante koji su postigli 74, odnosno 77 golova.

Iako se nakon dolaska Cristiana Ronalda očekivalo da bi Juventus mogao biti još ubojitiji u napadu, Portugalac je postigao samo 28 golova u 43 utakmice, što je dosta manje u odnosu na prethodne sezone.

Juventus želi napraviti velike promjene u napadu pa je tako Moise Kean već otišao u Everton, a Mario Mandžukić, Paulo Dybala i Gonzalo Higuain bi uskoro mogli također napustiti Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi