Ronaldo se oprostio od saigrača u Juventusu i već ispraznio ormarić u svlačionici

Ide u Manchester City?

Ronaldo se oprostio od saigrača u Juventusu i već ispraznio ormarić u svlačionici

Endin Čaušević

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo karijeru će prema svemu sudeći nastaviti u dresu Manchester Cityja.

Ronaldo s Juventusom ima ugovor na još godinu dana i mnogi su vjerovali da će ostati i ove sezone, ali u samom finišu prelaznog roka pojavila se mogućnost da promijeni klub.

Italijanski mediji objavili su jučer da je Ronaldo zatražio odlazak iz Juventusa, te da je tražio od kluba da ga puste bez obeštećenja, ali je jasno da to Stara dama neće dopustiti.

Juventus traži oko 25 miliona eura za Ronalda i čini se da su na korak od dogovora s Manchester Cityjem koji je s Portugalcem dogovorio dvogodišnji ugovor.

Ronaldo je u Juventusu zarađivao 31 milion eura po sezoni, a sada će u Cityju zarađivati duplo manje od toga godišnje.

Također, Gianluca Di Marzio je objavio da je Ronaldo jučer čak ispraznio svoj ormarić u svlačionici Juventusa i da je poručio saigračima da napušta klub iz Torina.

[twitter]https://twitter.com/FootballlForAll/status/1431001066414481413[/twitter]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo gotovo sigurno neće biti sutra u sastavu protiv Empolija jer je tražio da ne igra kako bi mogao da završi svoj transfer u Manchester City.

Očekuje se da bi City danas trebao poslati ponudu na adresu Juventusa, te da bi u narednim danima sve trebalo biti završeno.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Halland
Moguce da se sad otvori prostor za Mireta ??????
7 0
Vela82
A stvarno si ****o od covjeka ako prijedes u city
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi