Ronaldo je novom objavom 'otkrio' svoj klub u novoj sezoni?

Povod je bio novi rekord

Ronaldo je novom objavom 'otkrio' svoj klub u novoj sezoni?

S. Mlaćo
Mnogo se špekuliše o odlasku Cristiana Ronalda na kraju sezone iz Juventusa.

Navodno je i svlačionica protiv Portugalca, što u Staroj dami sigurno neće dozvoliti u novoj sezoni.

Gazzetta dello Sport tvrdi da su se saigrači okrenuli protiv Portugalca i da je on poprilično usamljen.

Ovaj list navodi kako igrači Stare dame nisu u dobrim odnosima sa Ronaldom. Smatraju da, za razliku od njih, ima previše slobode i da radi šta mu je volja.

Tako je dan nakon poraza od Milana (0:3) Ronaldo propustio trening kako bi posjetio fabriku Ferrarija u Maranellu, ali nije bio sam.

U njegovom društvu bili su predsjednik kluba Andrea Agneli i izvršni direktor John Elkann, a ostatak ekipe nije baš najbolje prihvatio Ronaldovo odsustvo.

Oglasi

On je i prije znao često odsustvovati sa treninga zbog raznih spoznorskih obaveza. Mnogi saigrači smatraju da nije fer da on ima drugačiji tretman od njih i zbog toga su zahladnjeli odnose sa portugalskom zvijezdom.

Ronaldo se sada oglasio na svom Instagram profilu, a povod je bio 100. pogodak u dresu Juventusa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CO0Ei2TgDtL/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0b672496-7f7e-4a51-9c7e-faf6792eea4c[/instagram]

Poručio je da na tome neće stati, što su mnogi protumačili kao jasnu poruku da želi ostati u Juventusu i rušiti nove rekorde.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Portugalac je prvi igrač koji je postigao 100 i više golova klupskih u tri različite države.

Prethodno je to uradio u Španiji u dresu Real Madrida i u Engleskoj kao igrač Manchester Uniteda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Zato Ronaldo trenira kad je sam, dok ti drugi se opustaju. Siguran sam da frajer i da odustane skroz öd timskog treninga , duplo trenira öd ostalih
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi