Cristiano Ronaldo postigao hat-trick, pa se "obratio" svojim kritičarima

Proslava gola samo za njih

Cristiano Ronaldo postigao hat-trick, pa se "obratio" svojim kritičarima

Endin Čaušević

Juventus je večeras u gostima pobijedio Cagliarii sa 3:1, a briljirao je Cristiano Ronaldo.

Portugalac je za svega pola sata današnje utakmice uspio da postigne hat-trick i riješi utakmicu.

Ronaldo je nakon ispadanja iz Lige prvaka od Porta bio na meti žestokih kritika i očito je odlučio da odgovori na najbolji način, a to je sjajnom predstavom na terenu.

Upravo je nakon trećeg gola Ronaldo pokazao kritičarima da ih sada ne čuje da išta govore o njemu, a ovaj potez oduševio je njegove fanove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Trebo si ti tako protiv Porta a ne protiv Kaljarija, siti smo više deranja italijanske lige a i to nećete osvojiti.Isto tako i Porto, onakav Porto nisi mogao sa svojim Juventusom izbacit ali hajde vjerovatno ćeš Kaljari
4 8
Blueboy
Hahaha na Kaljariju ljeci komplekse???
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi