Cristiano Ronaldo je ukaljao ime za sva vremena
Foto - EPA

Nevjerovatni Portugalac

Cristiano Ronaldo je ukaljao ime za sva vremena

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo (37) izazvao je veliki skandal nakon što je otišao s utakmice protiv Tottenhama prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Portugalska zvijezda počela je utakmicu na klupi. To mu se nije dopalo, ali ono što je napravio u finišu meča zauvijek će promijeniti pogled navijača Uniteda prema njemu.

Iako se u prvi mah činilo da je CR 'samo' otišao s utakmice kada je vidio da neće igrati, ispostavilo se da Ronaldo nije želio ući u igru.

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag želio je u finišu meča uvesti Ronalda, ali je po navodima Daily Maila, Cristiano to odbio.

Nakon što je saopštio menadžeru Crvenih đavola kako nema namjeru ući u finišu utakmice, Cristiano je napustio utakmicu u 89. minuti, a zatim je otišao i sa stadiona.

Ovakvim potezom CR je definitivno ukaljao ime na Old Traffordu jer ovakve stvari su zaista neoprostive, pa barem to bio i Cristiano Ronaldo.

Oglasi

Klub je izdao saopštenje u kojem navodi kako Cristiano neće biti dio ekipe za naredni meč s Chelseajem. To je za sada kazna za ono što je napravio.

"Cristiano Ronaldo neće biti dio ekipe za subotnji meč protiv Chelseaja. Ostatak ekipe trenira i potpuno je fokusiran na meč", saopšteno je iz Uniteda.

Portugalac ove sezone ne blista na terenu. Odigrao je 12 utakmica i ima učinak od dva gola i jedne asistencije.

Ugovorom je ovaj 37-godišnji fudbaler s Unitedom vezan do ljeta naredne godine i izvjesno je da on neće nastaviti karijeru na Teatru snova, iako postoji opcija u ugovoru o produžetku saradnje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neće biti nikakvo čudo ako Ronaldo ode već u januaru. Očigledno je nezadovoljan statusom u Manchesteru, a ni klub sigurno nije sretan zbog njegovih poteza.

Ovakve stvari definitivno nisu nešto što mu je potrebno pred kraj velike karijere.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...dajte mu nek izvede jedan penal da se malo smiri...
6 9
imeiime
Bravo za Ronalda. Dje ce najbolji igrac svijeta svih vremena sebi dozvoliti da ga zaebava nekakav den hag? Ronaldo je veci i od njega i od mancestera zajedno.
8 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi