Ronaldo se oglasio na Twitteru nakon što je Solskjaer dobio otkaz

Oprostio se od norveškog stručnjaka

Ronaldo se oglasio na Twitteru nakon što je Solskjaer dobio otkaz

E. Čaušević

Manchester United je objavio prije nekoliko dana da Ole Gunnar Solskjaer više nije trener ovog kluba.

Crveni đavoli su imali očajnu seriju rezultata prethodnih sedmica, a kap koja je prelila čašu desila se u subotu nakon što je United poražen u gostima od Watforda sa 4:1.

Solskjaer je nakon novog poraza izgubio povjerenje čelnika kluba koji su ga ubrzo nakon utakmice obavijestili da je dobio otkaz i da više nije trener Crvenih đavola.

Norveški stručnjak se oprostio od igrača odmah nakon utakmice jer je bio svjestan već tada da će dobiti otkaz, te da novi kiks čelnici kluba sigurno neće tolerisati.

Od Solskjaera su se putem društvenih mreža oprostili skoro svi igrači Manchester Uniteda, a jutros se oglasio i Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bio je moj napadač prvi put kada sam došao na Old Trafford i bio je moj trener kada sam se vratio u Manchester United. Ali prije svega Ole je sjajno ljudsko biće. Želim mu sve najbolje u onome što mu život nosi u budućnosti. Sretno prijatelju, zaslužio si", poručio je Ronaldo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU PENALTY MACHINE CR7
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi