Ronaldo pokušao izvesti nebeski skok, ali prizemljenje je bilo veoma bolno
Foto - Screenshot

Poprilično se razbio

Ronaldo pokušao izvesti nebeski skok, ali prizemljenje je bilo veoma bolno

M. Šljivak

Juventus je u 32. kolu italijanske Serije A savladao Parmu sa 3:1 i nastavio je veliku borbu za plasman u Ligu prvaka.

Aktuelni prvak je loše počeo. Ronaldovo je u 25. minuti meča spustio glavu u živom zidu nakon udarca Brugmana i Parmi je to donijelo prednost.

Ipak, defanzivci Juventusa su na kraju donijeli pobjedu Staroj dami. Dva puta je pogađao Alex Sandro, jednom Matthijs de Ligt za veoma važna tri boda ekipe Andrea Pirla.

Cristiano Ronaldo pored krivice za gol Parme nije blistao u ovom meču, ali kao i uvijek, silno se trudio da postigne novi gol.

Pojedini pokušaji su bili veoma bolni. Tako je neposredno pred izjednačujući gol Cristiano pokušao nebeskim skokom da napravi nešto, ali je nezgodno pao na glavu.

Fudbaler Parme se postavio ispod njega. Bio je dovoljan blagi kontakt da Ronaldo izgubi balans i zatim je žestoko pao na travnjak.

Oglasi

Očigledno da je Cristianu ovo prizemljenje bilo bolno. Odmah je provjerio da li je sve u najboljem redu sa zubima i srećom po njega, nastavio je meč bez većih problema.

Međutim, do kraja utakmice pogodak nije uspio zabiti, ali je i dalje uvjerljivo prvi na listi strijelaca italijanske Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Portugalac je u dosadašnjem dijelu sezone zabio 25 pogodaka. Iza njega je Romelu Lukaku sa 21 pogotkom i on mu je vjerovatno jedina prijetnja do kraja sezone.

Juventus će do kraja voditi veliku bitku za plasman u Ligu prvaka. Trenutno je torinski tim na trećem mjestu sa 65 bodova, a iza njih su Atalanta sa 64 i Napoli sa 60.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JointUnion87
Djaba je cuvao frizuru u zivom zidu :))) SjePPa je ovdje.
4 2
RZ88
:'D :'D :'D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi