Jeste li imali ovu sličicu Ronalda? Njena vrijednost je nevjerovatna!
Foto - EPA

Postoji ih samo oko 200 u svijetu

Jeste li imali ovu sličicu Ronalda? Njena vrijednost je nevjerovatna!

Midhat Šljivak

Panini sličica Cristiana Ronalda iz njegove prve profesionalne sezone prodata je na aukciji za nevjerovatnih 80.000 dolara.

Aukcijska kuća Goldin Auctions objavila je prodaju ove rijetke sličice za 80.000 dolara. Radi se o sličici iz sezone 2002/2003 kada je Ronaldo debitovao za Sporting.

Većina ovih sličica je tokom godina uništena i nestala. Na svijetu ih postoji još oko 200, a samo ih je 22 u dobrom stanju i to ih čini poprilično vrijednim.

"Ova sličica sadrži lik jednog od najvećih igrača svih vremena i prva je zvanična sličica s njegovim likom. Nije mnogo sličica 'preživjelo' sve ove godine. Mnogi su ih bacili ili uništili, a dosta drugih je u jako lošem stanju", rekao je Jamie Salt, direktor Goldina i dodao je:

"Postoji samo oko 200 sličica. Ova je jedna od 22 koja je neoštećena".

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Ako ste kojim slučajem vlasnik jedne od ovih sličica, ona vam može donijeti istinsko bogatstvo, a 80.000 dolara današnje vrijeme nije mala svota.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi