Masonu Greenwoodu se život raspada

Stvari sve gore i gore

Masonu Greenwoodu se život raspada

Edmir Škorić

Mladi napadač Manchester Uniteda Mason Greenwood trpi žestoke posljedice zbog optužbi za silovanje i fizičko slostavljanje bivše djevojke.

Greenwooda je najprije iz tima izbacio Manchester United, a to je bio samo početak košmara u koji je zapao ovaj talentovani napadač.

Američka kompanija Nike odlučila je da raskine saradnju s njim i to je sada i obznanila.

"Suspendovali smo našu saradnju s Masonom Greenwoodom i duboko smo zabrinuti zbog uznemirujućih optužbi. Pažljivo ćemo nastaviti da pratimo situaciju, ali Greenwood više nije naše zaštitno lice".

Greenwoodovi dresovi uklonjeni su iz prodaje, a blistava karijera bi mogla biti ubrzo ugašena nakon svih dešavanja.

Uostalom, mada mu je to možda i najmanje bitno, Greenwood je izbrisan iz videoigrica kao što su FIFA ili Pro Evolution Soccer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je njegova bivša djevojka Harriet Robson objavila na društvenim mrežama niz fotografija na kojima je vidljivo da ju je Greenwood tukao, zbog čega je 20-godišnjak priveden i protiv njega je podignuta optužnicam iako je izašao nakon što je platio kauciju.

No sada je sve izvjesnije da se karijera Greenwooda raspada i prije nego je počela, a s obzirom na njegov talent, zaista je bila obećavajuća...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...bilo bi me sramota da navijam za klub u kojem igraju cak dvojica silovatelja (Penaldo i Greenwood)...nekada su imali i Giggsa koji je j*bavao bratovu zenu...klub pun nemoralnih osoba i seksualnih prijestupnika.
10 17
Eno30
Sta uradi od sebe djete drago. Kad te slava ponese i mislis da mozes da radis sta hoces pa i da tuces djevojku koja jedva ceka da te unisti. Kako kazu zena od ne covjeka moze napraviti covjeka a isto tako i unistitiga. Zao mi te je dobar si igrac pred tobom je bila blistava buducnost
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi