Cristiano Ronaldo nakon blamaže poslao poruku za kraj

Biće bolje u 2021.

Cristiano Ronaldo nakon blamaže poslao poruku za kraj

E. Škorić

Juventus je teškim porazom od Fiorentine okončao 2020. godinu i Cristiano Ronaldo jasno nije sretan zbog toga.

Ronaldo je fanovima putem društvenih mreža uputio poruku za kraj ove godine i izrazio veliko nezadovoljstvo što je ista okončana 3:0 porazom u Torinu od Fiorentine u utakmici u kojoj je njegov Juventus bio veliki favorit.

"Jučer smo, s lošom partijom i rezultatom daleko od prihvatljivog, okončali raspored utakmica za 2020. godinu, posebnu godinu na mnogo određenih načina. Prazni stadioni, COVID protokoli, odgođene utakmice, dugi prekidi i vrlo zbijen raspored", poručuje Ronaldo i nastavlja:

"Ali ovo nije opravdanje ni za šta. Znamo da moramo dati više od sebe, kako bismo igrali bolje i dosljednije pobjeđivali. Mi smo Juventus! I jednostavno ne možemo prihvatiti ništa manje od savršenosti na terenu. Nadam se da će nam ova kratka pauza pomoći da se vratimo jači i jedinstveniji nego ikad, jer sezona još uvijek nije gotova i do kraja vjerujemo da ćemo još jednom slaviti uz navijače. Vjerujte u nas, vjerujte u naš tim kao što mi vjerujemo vama i mi ćemo vam se odužiti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove riječi svakako su ohrabrile sve pristalice Juventusa uoči nastavka sezone.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJIz0ByA1yi/[/instagram]

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi